Finanțare guvernamentală pentru o primărie din Botoșani pentru a-și putea asfalta drumurile

primarie sigla generic, stiri, botosaniO primărie din județul Botoșani obține fonduri guvernamentale pentru a-și putea asfalta drumurile. Este vorba de Primăria comunei Trușești, care a atras bani prin Compania Națională de Investiții (CNI) pentru reabilitarea drumurilor din satul Drislea.

CNI a lansat licitația publică pentru găsirea unei firme sau asocieri de firme care să facă proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții inclus în subprogramul “Lucrări în primă urgență”: Reabilitare drumuri locale in sat Drislea, comuna Trusesti, judetul Botosani”.

Câștigător al licitației a fost desemnată societatea comercială Vulturi SRL, care a va încasa 12,6 milioane de lei pentru refacerea drumurilor din Drislea. Valoarea totală estimată a lucrărilor a fost de 15.083.693 lei, însă firma din Botoșani și-a adjudecat lucrarea la 12.679.753 lei.

One thought on “Finanțare guvernamentală pentru o primărie din Botoșani pentru a-și putea asfalta drumurile

  1. Succes Vulturilor. DAca veti respecta proiectele si comisioanele cerute vor fi la un nivel rezonabil vor iesi lucrari trainice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *