FOTO Momente emoționante de Ziua Îndrăgostiților, la Primăria Botoșani. 28 de cupluri de „aur” și „diamant” au fost premiate

Au fost momente emoționante, marți, de Ziua Îndrăgostiților, la Primăria municipiului Botoșani. Un număr de 28 de cupluri, care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie, au fost premiate de primarul Cosmin Andrei. Patru dintre cupluri au sărbătorit nunta de „diamant”, iar restul nunta de „aur”.

Edilul le-a felicitat pentru longevitatea din căsnicie, dar și pentru contribuția pe care au adus-o de-a lungul acestor ani la dezvoltarea municipiului.

„Vă dorim tot cee ce este mai frumos, pentru dumneavoastră, pentru copiii dumneavoastră, pentru nepoții dumneavoastră pentru că știu că, cu siguranță, aveți nepoți, dacă nu și strănepoți. Suntem încântați să vă putem oferi astăzi o diplomă din partea Primăriei Botoșani”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Cuplurile au primit diplome, flori, dar și o sumă de bani. Cuplurile de aur au primit câte 500 de lei și câte 1.000 de lei cele de diamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *