Justina, tânăra din Botoșani, pe primul loc la Campionatul Național la pușcă

Botoșăneanca Justina Dumbravă, sportivă pregătită la CS Politehnica Iași de antrenorul emerit Mihai Axinte, a câștigat proba de pușcă 10 metri aer comprimat a senioarelor din cadrul etapei a 6-a a Campionatelor Naționale de tir, ultima înaintea etapei finale și a III-a din acest an, desfășurată la Oradea.

Potrivit CS Politehnica Iași, alți doi pușcași de la clubul ieșean, Evelina Spiescu și Sebastian Porșega, au ocupat locurile secunde la junioare 2, respectiv juniori 3. În paralel s-a desfășurat și „Oradea Shooting Cup”, la care toți sportivii au ocupat locurile secunde.

La pistol, Ana Maria Șalariu (junioare III) și George Boicu (juniori II) au obținut clasări mai bune decât seniorii Alexandru Saucă și Vlad Săcăleanu atât la etapa a 6-a a Campionatelor Naționale de tir (probe de aer comprimat), ultima înaintea etapei finale și a III-a din acest an, cât și la „Oradea Shooting Cup”, competiții desfășurate la Oradea.

Ana Maria a câștigat ambele concursuri, George s-a clasat al doilea, Vlad – al patrulea, în timp ce Alex a fost al treilea la etapa de Campionat Național și primul la „Oradea Shooting Cup”. Pentru pistolarii pregătiți de antrenorul Ioan Săcăleanu au fost primele competiții ale anului.

Botoșăneanul lăudat în Italia de primarul localității: „Un bun exemplu pentru comunitatea noastră, îți mulțumim!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *