VIDEO Vești tot mai bune despre Alexia, la două luni de la nenorocirea de la Pașcani. „Ești o luptătoare așa cum nu credeam că există”

Vești tot mai bune despre evoluția Alexiei Tudose, la două luni de la nenorocirea de la Pașcani. Ea a dansat pentru prima dată de la refacerea brațelor alături de colegii săi de la școala de dans. Fata urmează mai multe ședințe de recuperare, iar evoluția sa este tot mai bună.

„Ar trebui cu totii sa invatam de la tine cum sa facem toti totul mai bine pt ca tu tot ce faci, faci pt ca asa simti, iar ce simti si cum simti tu sa faci tot ce faci, pt noi ar trebui sa fie povata. Ai o putere mult peste a noastra. Esti o luptatoare asa cum nu credeam ca exista. Te iubim mai mult decat putem noi sa stim”, a spus tatăl Alexiei.

În accidentul din decembrie anul trecut au fost implicați membrii ansamblului folcloric „Flori de măr” din Curtești. Au plecat la drum, cu autocarul, spre Slobozia, unde aveau să participe la un festival de folclor. Din păcate, la Pașcani, autocarul a derapat, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu numeroase victime, însă cea mai grav rănită a fost Alexia, o tânără care a avut ambele brațe amputate.

Video: Școala de dans G-power

Băiatul- erou din accidentul de la Pașcani despre care nu s-a scris până acum. „M-a impresionat până la lacrimi, vă dați seama că sunt mamă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *