Trei șoferi băuți depistați în trafic de polițiștii botoșăneni. Unul a refuzat testarea cu aparatul etilotest

foto arhiva

Trei şoferi au fost depistaţi băuţi la volan, în acest sfârşit de săptămână, în urma controalelor făcute de poliţiştii rutieri. Pe 11 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul comunal DC 55B, în comuna Tudora, un autoturism, condus de un bărbat, de 66 de ani, din județul Iași.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge, precizează sursa citată

Duminică, 12 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr, de 32 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, în comuna Albești, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *