Comercianții din Piața Centrală, verificați de polițiștii locali. Unii ocupă abuziv spațiul din piață

Comercianții din Piața Centrală au fost verificați de polițiștii locali. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Botoșani, în ziua de 7 feb. a.c., polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte au desfășurat o acţiune de identificare a comercianţilor care nu respectă suprafaţa atribuită prin contract şi ocupă în
mod abuziv un spaţiu mai mare, în Piaţa Centrală, în sectorul Produse Industriale – Textile.

Au fost verificaţi agenţii economici care ocupă abuziv o suprafaţă mai mare, prin amplasarea de mese din lemn, în afara spaţiilor atribuite, pe care sunt aşezate produse textile.

Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu lucrătorii administraţiei pieţei, aceştia din urmă deţinând informaţiile cu privire la suprafaţa atribuită fiecărui comerciant, prin contract. Toţi comercianţii au fost avertizaţi verbal, să elibereze de urgenţă suprafeţele ocupate abuziv, deoarece fapta constituie contravenție și se sancționează conform prevederilor art. 47 pct.1 litera a din HCL nr. 138/2020, cu amendă de la 500 la 1000 lei. În perioada următoare, zona va fi monitorizată şi vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale celor care nu se conformează dispoziţiilor poliţiştilor locali”, precizează Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *