Tânăr de 21 de ani, înregistrat de radar şofând cu 192 de kilometri pe oră. El are de plătit 2.900 de lei amendă

Un tânăr şofer a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula cu 192 de kilometri pe oră, pe un drum naţional din Bacău. El are de plătit amendă în cuantum de 2.900 de lei şi a rămas fără dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile, potrivit news.ro.

Şoferul, în vârstă de 21 de ani din judeţul Neamţ, a fost prin depăşind cu mult viteza legală vineri seară, în timp ce circula pe drumul naţional 2 – E 85, pe raza localităţii Dumbrava din judeţul Bacău. Viteza înregistrată de aparatul radar al Serviciului Rutier Bacău a fost de de 192 km/h.  Tânărul a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

„Poliţiştii rutieri continuă să acţioneze zilnic pe drumurile publice din judeţ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere”, transmite Poliţia judeţeană Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *