Adolescent electrocutat, dus la spital. Voia să impresioneze fetele cu un selfie și o locomotivă în mișcare

Un adolescent a fost electrocutat pe liniile CFR din Manta Roșie, în județul Iași, după ce ar fi vrut să impresioneze două fete. Băiatul, însoțit de două fete, se afla pe pasarela pietonală și ar fi intenționst să facă un selfie pe pasarelă. Se apropia un tren și ar fi dorit să facă o poză cu el și cu locomotiva care venea din depărtare. Ghinionul lui a fost că a alunecat de pe balustrada pasarelei și a căzut pe firele cu curent electric ale CFR unde a fost electrocutat și ”aruncat” pe locomotivă unde a mai suferit un șoc electric. Un alt adolescent care se afla în apropiere a sărit să îi salveze viața, potrivit Ziarul de Iasi.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale şi de pompieri. Minorul, în vârsta de 16 ani, era conştient la sosirea cadrelor medicale, dar prezintă arsuri de gradul I, II şi III.

„Copil în vârstă de 16 ani, conștient, arsură prin electrocutare prin contact accidental cu un fir de înaltă tensiune și cădere de la înălțime. Am înțeles că ar fi vrut să sară de pe pasarela pietonală pe un vagon de tren, dar a atins un fir de înaltă tensiune. Martorii l-au găsit inconștient, cu hainele în flăcări. A fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, tratat și merge la UPU Sf. Maria”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

Adolescentul avea arsuri de gradul IV pe o suprafață corporală 80%. A fost transportat la Spitalul de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *