Mesajul botoșăneanului care își crește singur fetița bolnavă: Cea mai mică donație contează pentru viața fetiței mele

Robert, botoșăneanul din Bucecea, care își crește singur fetița de trei ani, grav bolnavă, a transmis un mesaj pentru toți cei care îi sunt alături și îl ajută să îi salveze viața micuței  Sofia.

„Va mulțumesc din suflet ca ați fost alături de noi și sunteți în continuare.  Cea mai mica donație contează pentru viata fetitei mele. Va rog dați distribuiri, va implor! Domnul sa va binecuvinteze! Doamne ajută”, este mesajul tatălui.

Micuța Sofia Fitzingher, din Bucecea, este crescută de tatăl său și o bunică. Tatăl a făcut și face eforturi incredibile pentru copila sa. Își dorește să o vadă fericită, sănătoasă. Din păcate, acesta nu trebuie să lupte doar cu lipsa mamei, ci și cu o tumoră gravă cu care a fost diagnosticată mica lui fetiță: tumoră malignă pontomezencefalică (Gliom difuz pe linia mediană – cancer cerebral), pareză de nerv facial stâng. Tratamentul îl va efectua la Spitalul Acibadem, Turcia, dar pentru asta, Sofia are nevoie de 37.530€.

Povestea Sofiei

Se spune că viața este o călătorie și că nu destinația e importantă, ci drumul. Dacă este așa, atunci viața Sofiei Fitzinger e un carusel care se învârte din nou și din nou într-un cerc al necazurilor.

Avea doar un an și jumătate când mama ei a plecat de acasă și și-a lăsat și soțul și copilul în urmă. Rămasă în grija tatălui, fetița care acum are 3 anișori, a crescut înconjurată de dragoste și părea că tristețea a fost efemeră.

Viața, însă, a lovit din nou. La sfârșitul anului trecut, Sofia a suferit o semipareză facială stângă, iar în urma investigațiilor medicale făcute, diagnosticul a fost unul crunt: tumoră malignă pontomezencefalică, altfel spus… cancer cerebral.

În România, din păcate, nu există o soluție chirurgicală, având în vedere localizarea tumorii, dar există o rază de speranță la turci. Spitalul Acibadem din Istanbul tratează astfel de pacienți, numai că prețul este unul foarte mare. Investigațiile, chimioterapia și radioterapia costă 37.530 de euro, mult peste ce își permite familia Fitzinger.

Robert, tatăl fetiței, nu lucrează deoarece trebuie să aibă în permanență grijă de Sofia, pe mamă nu o mai interesează de soarta lor, iar singura care îi întreține este Viorica, bunica fetiței, care îngrijește o bătrânică din oraș și face curățenie în 7 blocuri pentru a avea cu ce să își hrănească familia.

E greu de închipuit cât de apăsătoare este fiecare zi pentru acești oameni. Să știi că îți poți pierde fiica după ce deja ai pierdut unitatea familiei, să muncești cât poți de mult și să nu-ți ajungă banii pentru a-ți salva nepoțica, să speri și să te rogi pentru o minune, în timp ce teama pune stăpânire pe sufletul tău…

Viața Sofiei se scurge cu fiecare oră. Boala agresivă nu așteaptă, iar dacă nu îi acordăm o șansă prin donațiile noastre, această fetiță va deveni o amintire încărcată cu o durere imensă în sufletele celor dragi. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate face diferența dintre viață și moarte pentru Sofia.

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Sofia Fitzinger!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *