VIDEO Cosmin Andrei: Să știți că Botoșaniul a avut doi primari

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, prezent, sâmbătă, la Conferința de alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate din Municipiul Botoșani, a făcut o serie de mărturisiri în cadrul evenimentului. Edilul susține că Botoșaniul a avut „doi primari”, făcând referire la el și la șefa Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

„Să știți că Botoșaniul a avut doi primari. În primul rând a fost doamna președinte, care a fost un avocat extraordinar pentru ceea ce am făcut și apoi am susținut și eu nevoile orașului. Am avut provocări cu adevărat importante până acum din punct de vedere administrativ,[…] provocări cu datorii pe care le-am moștenit și aici am primit sprijinul doamnei președinte și aș vrea chiar să îl apreciez”, a spus edilul.

Primarul a mai declarat că este convins că a fost votat de mai multe femei decât bărbați la alegerile pentru primărie deoarece primește frecvent feed-back din partea reprezentantelor sexului frumos atunci când prezintă demersurile sale în cadrul Primăriei.

Femeile social- democrate din Botoșani și-au ales, sâmbătă, șefa pentru organizația municipală. Evenimentul a avut loc  în Sala “Mihai Eminescu” a Complexului Rapsodia, unde s-a desfășurat Conferința de alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate din Municipiul Botoșani.

Consilierul județean Cristina Bresug, singura candidată la funcția de președinte al femeilor PSD la municipiu, a fost aleasă în unanimitate.

Au fost prezente 137 de femei social-democrate, iar printre cei care au luat parte la conferință s-au numărat liderul PSD Botoșani, președintele CJ, Doina Federovici, primarul Cosmin Andrei, parlamentarii Lucian Trufin, Dan Șlincu și Alexandra Huțu, subprefecții Brendan și Manolache, numeroși consilieri locali și județeni, primari și viceprimari ai organizației politice, dar și directori de instituții publice.

One thought on “VIDEO Cosmin Andrei: Să știți că Botoșaniul a avut doi primari

  1. As spune ca din 2000 incoace orasul nu are primari. Imprumuturi facute cu nemiluita de primarie, orasul ramas fara caldura in 2003, bulevardul reparat de 3 ori si acum se macina iar trotuarele, pietonalele reparate de doua ori si acum deteriorate, pavajul din piatra cubica de la primarie vechi de 80 de ani scos si pus inapoi mult mai rau decat era inainte, intrarea in insolventa a primariei din cauza neglijentei a trei primari, teatrul in ruina de 8 ani si fara a se mai sti fondurile cheltuite , modern calor si parcul Cornisa care inghit bani inainte din fondurile primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *