Un tânăr din Botoșani a încercat să fugă de polițiști, după ce nu a oprit la semnalele acestora. A fost urmărit şi apoi încătuşat

Un botoșănean a pus un echipaj de poliție pe urme după ce nu a oprit la semnalul acestuia. Pe 10 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele bărbatului, de 35 de ani, din comuna Hudești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, ar fi condus un autoturism pe Bulevardul Victoriei, din municipiul Dorohoi, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule și cu o alcoolemie de 0,76 mg/l în aerul expirat. Mai mult decât atât, bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind urmărit atât în trafic, cât și pedestru, până s-a reușit prinderea și imobilizarea sa”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii a două infracțiuni la regimul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *