Mai mulți șoferi amendați de polițiștii locali. Două mașini au fost ridicate de pe străzile din Botoșani

Mai mulți șoferi au fost amendați de polițiștii locali după ce și-au lăsat mașinile în locuri nepermise. În data de 09 februarie 2023, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe drumuri publice, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care au oprit autovehiculele în alte locuri decât cele special amenajate, nu
au respectat indicatoarele rutiere referitoare la staționare, dar și în parcările cu plată amenajate pe raza municipiului.

De asemenea, polițiștii locali au asigurat și măsuri de fluidizare a circulației, în special în intervalele de timp când se realizează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

„Pentru nerespectarea regulilor de circulație (oprirea și staționarea vehiculelor) a fost aplicat un număr de 27 de sancțiuni în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 și ale H.C.L. nr. 292/2017, parcarea fără achitarea taxei de parcare/depășirea timpului de parcare. De asemenea, în două situații – staționarea în stații de transport local, a fost dispusă și măsura ridicării autovehiculelor”, precizează polițiștii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *