Cum va fi vremea în următoarea perioadă. Prognoza meteo până la jumătatea lunii martie

Meteorologii estimează că, până spre jumătatea lunii martie, temperaturile vor fi, în general, mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar în toate regiunile.

Săptămâna 20.02.2023 – 27.02.2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru acest interval.

Săptămâna 27.02.2023 – 06.03.2023

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 06.03.2023 – 13.03.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor excedentare în zonele montane, informeaza Stirile ProTV care citeaza News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *