VIDEO Președintele CJ Botoșani, anunț despre drumul de mare viteză Botoșani- Suceava

La începutul acestui an, Consiliile Județene din Botoșani și Suceava, dar și primariile Suceava si Botosani s-au asociat pentru o serie de proiecte mari, iar unul dintre acestea este prelungirea Autostrazii A7 pe ruta Suceava – Botosani. Acest tronson de autostrada va avea o lungime de 19,5 kilometri si va lega centura municipiului Botosani, din zona Padurii Baisa, cu nodul de autostrada de la Plopeni. Reprezentanții CJ Suceava dădeau asigurări că distanta Suceava – Botosani va fi la 15 minute cu masina.

Prezentă, vineri, la deschidere Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț, Doina Federovici, președintele CJ Botoșani, a declarat că în zilele următoare va fi scos la licitație studiul de fezabilitate pentru acest drum.

„În parteneriat, Consiliul Județean Botoșani, alături de Consiliul Județean Suceava, Primăria municipiului Botoșani și Primăria municipiului Suceava, au reluat și au realizat documentația tehnică pentru drumul de mare viteză Botoșani- Suceava. Echipa de proiect a implementat toate procedurile pentru ca această investiție să se realizeze cât mai repede, iar în zilele următoare va fi scoasă la licitație realizarea studiului de fezabilitate”, a declarat Doina Federovici.

VIDEO Președintele CJ Botoșani solicită urgentarea investițiilor în infrastructură pe relațiile Dorohoi- Botoșani și Dorohoi- Suceava, „pentru a se putea prelua traficul suplimentar fără a afecta grav rețeaua existentă”

2 thoughts on “VIDEO Președintele CJ Botoșani, anunț despre drumul de mare viteză Botoșani- Suceava

  1. Sa va fie rusine , strazile BOTOSANIULUI sunt intr o stare de degradare tot mai acecntuata si voi ne vindeti iluzii electorale !
    La iesire spre Saveni este dezastru lasati minciunile si faceti in primul rand orasul in care traim si unde ne ducem viata de zi cu zi!
    GOGORITELE ELECTORALE NU LE MAI CREDEM !
    FACETI ORASUL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *