FOTO Surpriză pentru adolescent de 14 ani din Botoșani! Raul s-a trezit cu polițiștii acasă

Un adolescent de 14 ani, din județul Botoșani, a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita probabil niciodată. Raul este un fan al Poliției Române. Crede în ordine, în lege, dreptate, în tot ceea ce înseamnă uniforma de poliție. Fratele său  știe acest lucru așa că a apelat la oamenii legii pentru a-i face o surpriză.

Astfel, câțiva polițiști, inclusiv „mascați” au mers la locuința lui Raul, și au discutat cu el și i-au oferit câteva cadouri. Gestul acestora l-a emoționat pe tânărul botoșănean.

„Raul are 14 ani și este noul nostru prieten! Pentru că și-a dorit foarte mult să se întâlnească cu noi, în complicitate cu fratele său, am hotărât sa-i facem o surpiză și ne-am prezentat la locuința lor. Vizibil emoționat, ne-a mărturisit că și-a dorit foarte mult să-l vizităm și să facem o fotografie împreună, pe care să o păstreze ca amintire. Pe lângă clipele petrecute împreună, i-am dăruit și câteva cadouri care sa-i amintească de noi”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *