Flavius Stoican a dezvăluit care este „rețeta succesului” la FC Botoșani, cea mai în formă echipă din Liga 1

FC Botoșani are trei victorii din tot atâtea meciuri în 2023, iar moldovenii au ajuns până pe locul 7 în Liga 1, primul de sub linia care asigură prezența în play-off.

De la o echipă care se gândea la un moment dat la evitarea retrogradării, FC Botoșani a ajuns să fie aproape de play-off, iar Flavius Stoican a dezvăluit ce a schimbat la echipă. Cu un singur eșec în cele 5 meciuri cu el pe bancă, tehnicianul a spus cum a reușit să își motiveze jucătorii după ce a sosit la echipă.

„Aici găsesc continuitate. Sper să ne menținem așa. Aici există liniștea de care are nevoie orice antrenor. Prima interacțiune cu jucătorii a fost înaintea meciului cu CFR și i-am văzut debusolați. Pe unii îi cunoșteam foarte bine ca adversari.

Am discutat individual cu ei și le-am cerut să joace fotbal. Au simtit încredere din partea mea. Apoi a venit cantonamentul și aici am avut șansa să stau 10 zile și să discut cu ei. Am văzut o deschidere din partea lor, ceea ce nu am văzut de foarte multe ori. (n.r. dacă se gândește la play-off) Da, acolo mă gandesc. Dar până acolo mă gândesc să facem un meci mare cu UTA, care a pierdut nemeritat cu Chindia, în ultima etapă„, a spus Stoican, la Fotbal Club.

FC Botoșani, o altă echipă de la venirea lui Flavius Stoican! Moldovenii au victorii pe linie în 2023

După plecarea lui Marius Croitoru din vară, FC Botoșani a avut un parcurs sub așteptări sub comanda lui Mihai Teja. În actuala stagiune, clubul patronat de Valeriu Iftime a înregistrat mai multe rezultate negative, iar cele mai usturătoare au fost cele cu 0-7, pe terenul lui Sepsi, respectiv 0-8, pe terenul Farului.

De la venirea lui Flavius Stoican, FC Botoșani a înregistrat un singur eșec, un egal și trei victorii, fiind pe primul loc în Liga 1, dacă ar fi să ne raportăm doar la rezultatele din 2023, informeaza digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *