Ce a făcut o tânără din Botoșani de supărare că iubitul a părăsit-o pentru altă femeie. Bărbatul a chemat poliția

O tânără din județul Botoșani a recurs la un gest pueril, dar care era cât pe ce să o coste libertatea. Anamaria a avut o relație de câțiva ani cu Petru, iar în timp aceștia ar fi cumpărat împreună mai multe lucruri, printre care și o mașină. În 2018, bărbatul a decis să pună punct relației cu ea și s-a refugiat în brațele unei alte femei.

Un an mai târziu, supărată că a fost trădată, dar și că a rămas fără mașină, femeia a mers la locuința rivalei sale, unde era parcat autoturismul, i-a furat numărul de înmatriculare și dusă a fost. Ulterior l-a aruncat din mașină, continuându-și drumul.

Când a văzut că nu mai are numărul de înmatriculare, fostul iubit, pe numele căruia se afla mașina, a sunat la poliție, bănuind că femeia ar fi făptașul.

Procurorii au renunțat la urmărirea penală

Anamaria a fost acuzată de furt, așa că a mers și a căutat plăcuța pe care o aruncase și a înmânat-o oamenilor legii, sperând că va fi iertată pentru fapta sa. S-a ales cu dosar penal pentru furt, dar în urmă cu câteva luni, procurorii au decis că gestul acesteia nu este atât de grav și au renunțat la urmărirea penală.

Renovarea apartamentului vine cu amenzi. Atenție! Riști să plătești mai mult decât lucrarea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *