Răsturnare de situație în cazul livratorului de pizza atacat într-o scară de bloc din municipiul Botoșani. Tânărul, cercetat pentru delapidare

 

Foto: manager.ro

Răsturnare de situație în cazul tânărului care livra pizza și care a reclamat că a fost tâlhărit de bani într-o scară de bloc din Parcul Tineretului din municipiul Botoșani.

În urma investigațiilor polițiștilor, s-a constatat că, de fapt, tânărul și-ar fi însușit banii, în dauna societății la care era angajat.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de delapidare, comisă în luna ianaurie 2023, în dauna unei societăți comerciale, din municipiul Botoșani, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Din cercetări, a reieișit faptul că un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Botoșani, în calitate de angajat al unei societăți comerciale, la data de 23 ianuarie a.c. a sesizat faptul că ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, în timp ce-și desfășura activitatea profesională, fiindu-i sustrași 2.500 de lei, de către persoane necunoscute, prin folosirea violenței. Ulterior, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că suma reclamată ca fiind sustrasă ar fi fost utilizată de tânăr, în alte scopuri, motiv pentru care a fost dispusă continuarea cercetărilor pentru infracțiunea de delapidare, a precizat Delia Nenișcu.

În cadrul activităților desfășurate s-a beneficiat de sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale Botoșani.

Tâlhărie la Botoșani! Un tânăr care livra pizza a fost atacat într-o scară de bloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *