O cântăreață de muzică populară din Botoșani are nevoie urgent de sânge

O cântăreață de muzică populară din județul Botoșani are nevoie urgent de sânge. Aceasta este internată în spital și a făcut un anunț pe rețelele de socializare în speranța că va găsi donatori. Este vorba despre Georgiana Cadinoiu, care are nevoie de sânge din grupele O1 și A2 pozitiv.

„Azi vin cu rugămintea, cei care puteți și va permite starea dumneavoastră de sănătate donati sange indiferent de grupa, preferabil O1 sau A2 pozitiv. Am niște probleme vechi hematologice si fac lunar transfuzii de sânge. Sunt momente când rezervele de sânge sunt epuizate. Acuma ma aflu internata pe secția de hematologie spitalul Sfântul Spiridon Iasi.

Am primit zilele acestea câteva pungi dar încă mai necesit,din pacate transfuzii. Va rog mult dacă doriți sa donati si sa specificati numele Cadinoiu Georgiana, secția Hematologie. Oricum doamnele de la transfuzii cunosc cazul foarte bine meu fiind transfuzata lunar. Bunul Dumnezeu sa va răsplătească osteneala, sa va binecuvânteze și sa va apere de tot ce e rau. Doamne ajuta! Va îmbrățișez cu mult drag!”, este apelul cântăreței.

Descoperire uluitoare la Botoșani! A fost găsit un schelet uman vechi de peste 3.000 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *