FOTO! Șofer de 29 de ani, oprit pentru control de polițiștii de frontieră pe un drum din județ. La fața locului au fost chemați și polițiștii rutieri

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi era sub influenţa alcoolului, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Potrivit sursei citate, în data de 06 februarie a.c., în jurul orei 03.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut – I. T. P. F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Miorcani – judeţul Botoşani, a oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în România, condus de un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 29 de ani.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Darabani în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/1 alcool pur în aerul expirat. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persona a fost condusă la Spitalul Dorohoi, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, a declarat Minodora Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *