Primăria Botoșani face angajări: Două posturi au fost scoase la concurs

Primăria Botoșani organizează concurs recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante din cadrul Serviciului Management Proiecte.

Este vorba de un post de consilier clasa I grad profesional asistent.  Condiții specifice de participare la concurs:  studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe sociale (domeniul fundamental); minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor; cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu, dovedite cu documente care să ateste deținerea competențelor solicitate;  cunoștințe limba engleză nivel – mediu, dovedite cu documente care să ateste deținerea competențelor solicitate; perfecționări (specializări) în domeniul Manager de proiect sau Expert accesare fonduri europene atestate cu diplome, certificate sau alte documente emise în condițiile legii.

Salariul brut lunar începe de la 4.786 lei, în funcţie de vechimea în muncă.

De asemenea, se mai angajează consilier clasa I grad profesional principal.  Condiții specifice de participare la concurs:  studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe sociale (domeniul fundamental); minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor;
– cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu, dovedite cu documente care să ateste deținerea competențelor solicitate; cunoștințe limba engleză nivel – mediu, dovedite cu documente care să ateste deținerea competențelor solicitate; perfecționări (specializări) în domeniul Manager de proiect sau Expert accesare fonduri europene atestate cu diplome, certificate sau alte documente emise în condițiile legii;  cunoștințe de operare/programare pe calculator – nivel mediu, dovedite cu documente.

Salariul brut lunar începe de la 5.782 lei. Concursul este programat pentru data de 14 martie iar dosarele se depun până la data de 27 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *