Discotecile și barurile din Botoșani, vizitate de polițiști. Au fost date amenzi

În zilele de 3 – 5 februarie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență și impunerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Activitățile au fost desfășurate în discoteci și baruri, precum și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, de pe raza întregului județ.

În cadrul activităților desfășurate au fost au fost legitimate peste 400 de persoane și au fost verificate 33 de unități economice.

Totodată, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 60.000 de lei, acestea fiind aplicate și pentru nerespectarea legislației privind: normele de conviețuire socială, obligația operatorilor de a utiliza aparate de marcat electronice, paza obiectivelor și a bunurilor și Codului fiscal.

De asemenea, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier și au fost reținute 9 permise de conducere. În timpul acțiunilor desfășurate de polițiști nu au fost înregistrate infracțiuni contra integrității corporale, precizează sursa citată,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com