VIDEO! Circulație în condiții de iarnă pe drumurile naționale și județene din Botoșani. Ninsoare viscolită pe mai multe drumuri

Ninsoarea de sâmbătă și duminică a creat probleme pe unele drumuri din județul Botoșani. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, în noaptea de duminică spre luni a fost viscol puternic la sol și carosabil cu zăpadă troienită spre acostament pe DN 29C, Mihăileni – Siret, la limita județelor Botoșani și Suceava.

În acest moment, ninge viscolit, în județele Suceava, Neamț, Botoşani și Bacău, după o noapte de ninsori abundente, transmite sursa citată.
Pentru asigurarea circulației, echipele DRDP Iași au acționat cu 278 de utilaje și 2171 tone de material antiderapant, pe toate sectoarele din administrare
Se circulă în condiții de iarnă în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Bacău, unde carosabilul se prezintă acoperit cu sectoare de zăpadă frământată în strat de până la 3 cm, cauzat înspecial de viscolul la sol. În acest moment, pe rețeaua rutieră din administrarea DRDP Iași sunt în acţiune 193 de utilaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *