Accident produs de un botoșănean de 40 de ani, pe DN29. Un tânăr a ajuns la spital

Un accident produs de un botoșănean de 40 de ani a avut loc pe DN 29, pe raza localității sucevene Dumbrăveni. Evenimentul rutier s-a produs vineri seară.

Cristian S., de 40 ani, din municipiul Botoșani, aflat la volanul unui Renault ce tracta remorca pe Drumul Național 29, dinspre municipiul Suceava spre Botoșani, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism care era oprit pe sensul său de mers, și dar nu a reușit să reintre pe sensul său de circulație, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Polo care nu a respectat semnificația indicatorului de prioritate ,,Oprire” (instalat la ieșirea din stația de carburanți) și care a efectuat virajul la dreapta.

În urma accidentului rutier, soferul autoturismului VW Polo  Emilian C., în vârstă de 20 ani, din Salcea, a suferit leziuni traumatice fiind preluat de un echipaj medical de ambulanță și transportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Conducătorii auto a fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *