FC Botoșani scoate la licitatie afisul meciului cu FC Argeș, cu semnătura lui Mailat. Banii vor ajunge la o fetiță cu boala Lyme

FC Botoșani scoate la licitatie afisul meciului cu FC Argeș, cu semnătura lui Mailat, iar banii vor ajunge la o fetiță cu boala Lyme.  Cu o saptamana in urma am trait bucuria unui meci memorabil, in care Sebastian Mailat – jucatorul portretizat pe afisul de impact – a fost chiar marcatorul celor doua goluri ale partidei, spun reprezentanții FC Botoșani.

„Pe teren, baietii nostri au castigat o lupta importanta. La cateva sute de kilometri distanta, la Cluj, Sara Pleșa-Popescu duce zi de zi o lupta mult mai importanta, pentru viata ei, o lupta in care speranta este tot mai mica fara ajutorul oamenilor. Diagnosticata in cele din urma cu boala Lyme, dupa multe diagnostice si tratamente gresite, Sara are multe simptome grave si mai multe intrebari.

Cu mobilitate scazuta, ramasa de timpuriu fara tata, ea este ingrijita acum de mama de profesie pictor bisericesc, mai tot timpul somera. Absolventa de Istoria si Teoria Artei la UBB din Cluj, cu un master in Literatura Comparata, Sara a gasit puterea de a scrie o carte pentru a documenta drumul acesta greu al vietii ei. Haideti sa o ajutam sa mai faca un pas”, scriu pe pagina de Facebook cei de la FC Botoșani.

FC Botoșani scoate la licitatie afisul meciului cu FC Argeș, purtand semnatura lui Sebastian Mailat. Suma va fi donata catre Sara Pleșa-Popescu. Pe langa afisul meciului si satisfacția sufleteasca, castigatorul va obtine si un bilet la partida cu FC Petrolul Ploiesti de luni 06.02., de la ora 17.00, in cazul in care locuieste in Botosani sau Suceava.

Va fi declarata castigatoare persoana care a licitat cel mai mult pana luni, 06.02.2023, la ora 12.00. Cei care vor să participe la licitație trebuie să urmeze pașii prezentați AICI!

Resursele necesare pentru tratamente si investigatii depasesc cu mult resursele familiei, asa ca orice suma este binevenita. Daca doriti sa faceti donatii, puteți folosi unul dintre conturile urmatoare:

❗IBAN cont în lei Banca Transilvania: RO67BTRLRONCRT0298191001
Titular cont: SARA PLEȘA POPESCU
❗IBAN Revolut: RO86 BREL 0005 5170 1493 0100
Beneficiar: Sara Pleșa Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *