Rețea de canalizare nouă într-o comună din Botoșani. Va fi construită și o stație de epurare pentru apele uzate

Lucrari apa si canalizare, stiri, botosaniO comună din județul Botoșani va avea o rețea de canalizare nouă și va construi o stație de epurare pentru apele uzate. Este vorba de comuna Lunca, care va implementa un proiect în valoare de aproape două milioane de euro, care îi va permite să realizeze această investiție.

De altfel, Primăria Lunca a făcut pași importanți în implementarea proiectului, finalizând de curând și procedura de achiziție publică pentru stabilirea firmei de construcții care va realiza lucrarea. Astfel, constructorul rețelei de canalizare și a stației de epurare este societatea comercială Cornell′s Floor SR; controlată de omul de afaceri Marcel Bârsan. Valoarea contractului dintre Cornell′s Floor și Primăria Lunca este de 9,81 milioane de lei.

Durata contractului este de maxim 27 de luni.

„Contractul de lucrări va fi semnat numai în urma obținerii finanțării. Lucrările vor fi executate sub clauza suspensivă în funcție de fondurile alocate/obținute de către Autoritatea Contractantă pentru finanțarea investiției. În primul an se vor executa valoric aproximativ 60 % din valoarea lucrărilor iar în al doilea an restul de 40 %. AC va încheia contractul cu ofertantul a cărui ofertă a fost stabilită ca fiind câștigătoare”, susțin reprezentanții Primăriei Lunca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *