A fost semnat contractul pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiul Botoșani. Ce firme vor realiza lucrarea!

Străzile Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiul Botoșani vor intra în reabilitare. Vineri, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a semnat contractul pentru asfaltarea celor trei străzi cu firmele declarate câștigătoare în urma licitației.

Este vorba de asocierea de firme Big Conf SRL și Cornell′s Floor SRL, ambele din județul Botoșani, valoarea contractului atribuit fiind de 6,6 milioane lei fără TVA.

Un proiect cu fonduri europene care a ajuns la maturitate în urma licitației, străzi care însumează 1420 metri liniari și care sunt așteptate de botoșăneni pentru a fi asfaltate de mult timp. (…) Vreau să-i rog să se mobilizeze exemplar (nr. pe constructori) pentru că nu vrem sincope în ducerea la bun sfârșit a acestui proiect. În a doua jumătate a lunii februarie, până la sfârșitul lunii vom începe lucrările”, a declarat Cosmin Andrei.

Investiția ar urma să se deruleze pe parcursul a zece luni.

 

2 thoughts on “A fost semnat contractul pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiul Botoșani. Ce firme vor realiza lucrarea!

  1. Trei strazi care se afla in zona de alunecari de teren. Lucrarile nu vor avea durabilitate daca se vor adauga si greseli de executie : straturi mai subtiri ca in proiect, bitum si filer in dozaj redus, piatra concasata inlocuita cu pietris de rau, compactare necorespunzatoare. Politicienii se amesteca si nu lasa dirigintii de santier, inspectorii IGS, inginerii di primarie sa intervina daca lucrarile de drumuri nu sunt de calitate.

  2. ! FACETI LUCRARI DE CALITATE AICI SE VEDE CORUPTIA CA LA AVRAMENI UNDE SA TRAS APA IN GOSPODARII , DAR TOATE COLOANELE SUNT SPARTE SI APA DEVERSEAZA IN LOCUL UNDE SUNT BRANSAMENTELE SI CONTOARELE DE APA ! ATI VERIFICAT DUAMNA CE NENOROCIRE E ACOLO ?? SE AUDE LA CJ ?? SAU SUNTETI PARTASI LA NENOROCIRILE DE ACOLO??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *