Un jurnalist, transportat de urgență la spital după ce și-a tăiat venele. Ce scria pe pagina sa de socializare cu câteva ore înainte de tragedie

Un jurnalist de la un cotidian central a fost transportat de urgență la spital, cu ambulanța, după ce joi seara, în jurul orei 18.00, un coleg a descoperit că bărbatul și-a tăiat venele în locuința sa din Sectorul 6, potrivit Gandul.ro.

Gazetarul a fost găsit în stare conștientă și transportat, cel mai probabil – potrivit surselor citate, la Spitalul Universitar. Polițiștii de la Secția 25 au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care bărbatul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Cert este că, înainte cu câteva ore de a lua o decizie atât de radicală, jurnalistul scria pe pagina sa de socializare un mesaj care, cel puțin în aceste circumstanțe, ar putea părea ciudat.

„Interesantă zi! Marmota sau cârtița , nu contează. Ce va urma….”, a postat gazetarul, referindu-se la celebra legendă legată de ziua de 2 februarie, când în vestul Pennsylvaniei, se organizează un festival în cadrul căruia se urmează un ritual vechi de sute de ani: previziunile meteorologice ale cârtiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *