Spectacol de balet la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani. Vezi prețul biletelor!

Un spectacol extraordinar de balet în două tablouri va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani. Premiera „Carmen” va fi marți, 2 mai, de la ora 20.00.

„Fie că ai citit cu sufletul la gură nuvela “Carmen” a lui Prosper Mérimée, fie că te-ai îndrăgostit de ritmurile spaniole și muzica lui Georges Bizet, când auzi de personajul Carmen nu poți rămâne indiferent, fie că-ți inspiră pasiune, trăiri intense, tandrețe și dramatism deopotrivă, sentimente dintr-o altă epocă! N-ai auzit de Toreador și de coride, luptele cu tauri? Nu-i nimic, îți spunem noi toată povestea, în pași de muzică și dans la superlativ, trebuie doar să vii în sala de spectacol, pregătit să te lași cuprins de povestea balerinilor noștri și de frumoasa muzică a lui Georges Bizet și Rodion Shchedrin”, susțin organizatorii.

Va fi prezent Ansamblul de balet al Operei Maghiare din Cluj Napoca, Ansamblul de balet al Teatro D opera Italiana și Ansamblul de balet al Operei Vox.

Baletul Carmen are acelasi fir narativ si dramaturgic ca si spectacolul de opera cu acelasi nume, recunoscand usor temele melodice ale lui Georges Bizet, teme melodice si efecte sonore dezvoltate si adaptate de Rodion Shcedrin pentru balet, un titlu de balet care tine capul de afis al marilor case de opera din lume, un titlu ce va fascina intotdeauna publicul spectator prin iubire si forta ei, prin pasiune, prin intrigi si tradari dar si razbunari crunte, sentimente puternice dar si contradictorii in aceelasi timp.

Biletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, intrarea B, etajul 2, camera 15. Pretul unui bilet este de 200 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com