Greu de imaginat! O adolescentă din Botoșani, agresată sexual în toaleta unui restaurant

fata violata la BotosaniO adolescentă din județul Botoșani a fost agresată sexual în toaleta unui restaurant. Cazul s-a întâmplat, săptămâna trecută, pe 27 ianuarie, în localitatea Trușești. Fata, în vârstă de 14 ani, a intrat în restaurant, unde l-a întâlnit pe agresorul în vârstă de 24 de ani. Cei doi au schimbat câteva cuvinte, după care i-a spus fetei că vrea să vorbească cu ea și a chemat-o la baie.

Acolo, individul a început să o pipăie, iar fata, speriată că ar putea violată, a început să țipe. Ea a fugit din restaurant și în drum spre casă a întâlnit un cunoscut căruia i-a povestit cele întâmplate. Cunoscutul a sunat la 112 sesizând poliția.

Tânărul Florin Costin Hopu a fost reținut de polițiști pe 28 ianuarie, iar pe 29 ianuarie a ajuns în fața magistraților Judecătoriei Botoșani, de la care a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Botoșăneanul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și hărțuire.

Tot la Trușești, pe 31 decembrie a avut loc și o crimă a cărei victimă este, de asemenea, o fată de 14 ani. Atunci, agresorul, un tânăr de 21 de ani, a urmărit-o pe adolescentă, care mergea cu uratul alături de fratele ei, și a înjunghiat-o cu peste 20 de lovituri de cuțit.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, în dosarul de urmărire penala nr. 542/P/2023, cu privire la inculpatul Hopu Florin Costinel. În baza dispoziţiilor art. 226 din Codul procedură penală raportat la art. 223 alin. (2) şi art. 202 alin. (1), (3) şi (4) din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Hopu Florin Costinel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ,,agresiunea sexuală”, faptă prevăută și pedepsită de art. 219, alin. (1) ?i alin. (2), lit. c) din Codul penal pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.01.2023 până la data de 27.02.2023. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Hopu Florin Costinel. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de către inculpat, prin apărător din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu al inculpatului Hopu Florin Costinel, în sumă de 680 de lei, se va achita Baroului de Avocaţi Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror . Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 29.01.2023, ora 14:45.

 

Copilă ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, de iubitul său, la Trușești. Fratele ei, de doar nouă ani, a văzut totul

 

 

Hopu Costin Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *