Primarul municipiului Botoșani: Anul acesta s-au atras sume record la investiții din fonduri europene nerambursabile

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că municipalitatea a atras sume record la investiții din fonduri europene.

Potrivit edilului, s-au atras aproximativ 566.942.188,15 lei, bani ce vor merge spre lucrări cu un impact major, vizibil asupra populației.

„În fiecare an am pus accent pe dezvoltarea orașului nostru, astfel bugetul de anu acesta este construit pe așteptările și nevoile reale ale cetățenilor, fiind unul axat cu precădere pe partea de învățământ unde am alocat o sumă considerabilă întrucât cred că tinerii sunt viitorul și au nevoie de susținerea noastră totală! Mi-am dorit ca o altă parte importantă din buget să fie direcționată spre tot ce ține de infrastructură, aceasta fiind o altă prioritate a mea din anul 2023 și nu numai. Anul acesta s-au atras sume record la capitolul investiții din fonduri europene nerambursabile în valoare de aproximativ 566.942.188,15 lei, bani ce vor merge spre lucrări cu un impact major, vizibil asupra populației”, a precizat Cosmin Andrei.

One thought on “Primarul municipiului Botoșani: Anul acesta s-au atras sume record la investiții din fonduri europene nerambursabile

  1. Domule Primar am sesizat pe saitul primarie ca la trecerea de pietoni din parcul Mihai Eminescu si intrarea in Piata Mica este o trecere de pietoni fara lumina si exista riscul ca soferii ca trec prin zona sa nu vada pietonii fiind intuneric , rog luati masuri urgente am asistat la o scena in care un grup de tanar era sa fie luat pe capota , soferul sa oprit speriat ” NU AM VAZUT ” rog sa examinati si luminati zona!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *