Alexia, fata căreia i-au fost repuse brațele după accident, s-a întors la școală. „Dovada că minunile există”

Alexia Tudose, fata căreia i-au fost repuse brațele după accidentul cumplit de la Pașcani, s-a întors la școală, doar în vizită însă. Ea a fost primită cu brațele deschise atât de profesori, cât și de colegii săi de la Colegiul Național „A.T. Laurian”.

Dovadă că minunile există…. E dimineață. E cam răcoare. Dar e o nouă zi…E AZI.  Alături de cei mai faini puștani din Laurian, îmbratișând-o pe ALEXIA …. Bine ai revenit în banca ta, fată dragă”, este mesajul postat pe rețelele de socializare alături de o fotografie a Alexiei alături de colegii săi.

În accidentul din decembrie anul trecut au fost implicați membrii ansamblului folcloric „Flori de măr” din Curtești. Au plecat la drum, cu autocarul, spre Slobozia, unde aveau să participe la un festival de folclor. Din păcate, la Pașcani, autocarul a derapat, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu numeroase victime, însă cea mai grav rănită a fost Alexia, o tânără care a avut ambele brațe amputate.

Băiatul- erou din accidentul de la Pașcani despre care nu s-a scris până acum. „M-a impresionat până la lacrimi, vă dați seama că sunt mamă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *