Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Posturile vacante se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și celor cu studii medii.

Comuna Păltiniș, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent social, debutant, la Compartimentul Asistență Socială. Se cer : studii de specialitate : în domeniul asistenţei sociale; abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: asigurarea unei bune comunicari cu persoanele beneficiare de servicii sociale; vechime în muncă: nu se solicită.

Concursul se organizează după următorul calendar: 13 februarie 2023, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 21 februarie 2023, ora 10.00: proba scrisă; 23 februarie 2023, ora 10.00: proba interviu.

Școala Gimnazială Nr. 1, Vlădeni-Deal, Comuna Frumușica, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor, la structura Școala Gimnazială Nr. 4 Storești. Condiții de studii – medii, vechime în muncă – constituie avantaj.  Concursul se va organiza după următorul calendar: 07 februarie 2023, ora 14.00: termenul limită pentru  depunerea dosarelor; 17 februarie 2023, ora 10.00: proba scrisă; 23 februarie 2023, ora 10.00: proba interviu.

Directia de Asistență Socială Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, pe durata suspendarii contractului individual de munca al titularului postului, a funcţiei contractuale, de execuție, temporar vacante, de consilier/psihopedagog special, în cadrul Centrului de zi pentru copiii si tinerii cu dizabilitati. Se cer: studii superioare –  specialitatea psihologie, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta; vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii postului : nu se solicita; abilități de comunicare; experiență  în lucrul cu copiii/ persoane cu dizabilități constituie avantaj; cunoştinţe operare PC. Pe 10 februarie 2023, ora 13.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 20 februarie 2023, ora 09.00 – proba scrisa in cadrul careia se testeaza cunostintele teoretice necesare ocuparii postului pentru care se organizeaza concursul; 27 februarie 2023, ora 09.00 – proba practica/interviul in cadrul caruia se testeaza abilitatile, aptitudinile si motivatia candidatilor.

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: infirmieră – Secția Medicină Internă I; asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant (2 posturi) – Secția Medicină Internă I.

Pentru infirmieră: se cer studii – școală generală sau liceu; curs infirmiere organizat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății; vechimea în muncă: 6 luni în activitate. Pentru asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant se cer:  studii – diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii  Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976 – 1994  inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare;  nu sunt condiții de vechime. 15 februarie 2023, ora 15.30 este termenul limită de depunere a dosarelor; 23 februarie 2023, ora 09.00: proba scrisă; 27 februarie 2023, ora 10.00: proba interviu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *