Gropile din asfalt făcute de Nova Apaserv SA vor fi astupate de muncitorii proprii

Societatea comercială Nova Apaserv SA Botoșani își va crea propriile echipe de asfaltare a străzilor, după avariile la rețelele de apă și canalizare, a anunțat, marți, în ședința Consiliului Județean, directorul societății, Liviu Ștefan. El susține că echipele operatorului de apă vor acoperi găurile din asfalt, după intervențiile la avarii.

„Încercăm să operaționalizăm formația noastră de refacere pe care am prevăzut-o începând cu 1 noiembrie în noua organigramă, asta însemnând identificarea personalului adecvat și dotarea cu utilaje specifice. Vom prevedea pe lista de investiții pe anul 2023”, a spus directorul Nova Apaserv.

Potrivit acestuia, furnizorul de apă are încheiat contract cu o firmă de construcții pentru refacerea străzilor afectate de avarii, însă societatea respectiv nu a efectuat lucrările la timp din cauza întârzierilor la plata unor facturi, dar și a faptului că are alte priorități.

Preot din Botoșani, acuzat că desfășoară ilegal slujbe în biserică. A fost trimis în judecată, iar magistrații l-au găsit nevinovat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *