Scandal la școală! Un elev de clasa a II-a și-a serbat aniversarea cu o cântăreață de muzică populară, un cameraman și doi animatori

Scandal la o școală din Bacău. Un elev de clasa a II-a și-a serbat aniversarea cu o cântăreață de muzică populară, cameramani și animatori. Totul s-a întâmplat în pauza mare, iar cea care a organizat evenimentul a fost mama copilului, scrie gandul.ro.

Din primele date, mama elevului a anunțat conducerea școlii ca va veni în pauza mare pentru a-l sărbători pe copil alături de ceilalți colegi. Nu a menționat, însă, că va veni împreună cu doi animatori, un cameraman și… o solistă de muzică populară.

Culmea este că interpreta de muzică populară are în mână o sticlă de șampanie.

Filmarea a fost distribuită pe internet, iar multe persoane au criticat cele întâmplate în sala de clasă. Ulterior, aceasta a fost ștearsă.

În urma incidentului, Inspectoratul Școlar Județean din Bacău a demarat o anchetă.

„ISJ dezaprobă astfel de practici”

„Conducerea Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei. În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici” a transmis Inspectoratul Școlar Județean, citat de presa locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *