Peste 40 de conducători auto au fost testați alcoolscopic, în urma unei acțiuni a polițiștilor rutieri botoșăneni. Mai multe permise au fost reținute

Peste 40 de conducători auto au fost testați alcoolscopic în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

La data de 28 ianuarie 2023, în intervalul orar 18:00-23:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea acidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare consumul de băuturi alcoolice.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 50 de autovehicule și au fost efectuate 43 de testări cu aparatul etilotest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei și au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și un certificat de înmatriculare, a declarat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *