O tânără a murit după ce a căzut de la balcon. Ana avea doar 20 de ani

O tânără a murit după ce a căzut de la balcon. Ana a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Târgu Jiu. Anchetatorii nu cunosc până în momentul de față motivul exact al incidentului, iar părinții sunt în stare de șoc. Mama fetei a ajuns la spital după această tragedie, iar polițiștii nu au reușit să obțină mai multe informații, scrie observatornews.ro.

Cert este că părinții au fost cei care au văzut-o căzută în fața blocului de la etajul 1, iar când au mers în camera ei au găsit geamul deschis. Tatăl fetei a sunat la numărul de urgență și a solicitat ajutor, dar din păcate impactul tinerei cu solul i-a fost fatal.

Vecinii susțin că în ultima vreme, fata era abătută și ar fi auzit că s-a certat cu iubitul său.

Ana împlinise 20 de ani în luna august 2022, la scurt timp după ce terminase liceul. Avea o relație cu un tânăr, iar în ultima vreme între cei doi au existat mai multe certuri.

Reprezentanții Inspectoratului de poliție Județean Gorj au comunicat că tatăl tinerei a sunat la 112, iar echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic, pentru că fata era deja decedată.

Până acum sunt luate în calcul ca ipoteze o sinucidere sau un accident, urmând ca medicii să stabilească după necropsie cauza morţii.

„La data de 28 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că fiica sa a căzut de la etajul apartamentului unde locuiește.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe tânăra de 20 de ani în stare de inconștiență.

Echipajul Serviciului de Ambulanță prezent la fața locului a constatat decesul tinerei, corpul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, a comunicat poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *