Doi polițiști au ajuns cu mașina în râu în timpul unei urmăriri. Fugarul a plonjat și el în apă

Doi polițiști au ajuns cu mașina în râu în timpul unei urmăriri. Fugarul, șoferul unui VW Passat, fără permis, a plonjat și el în apă, în râul Bahlui din Iași.

„La ora 23.49 în coordonare au fost primite mai multe apeluri cu privire la producerea unui accident rutier prin cădere de pe un pod, în raul Bahlui, în localitatea Pârcovaci, a două autoturisme: un autoturism marca Volkswagen Passat și unul marca Dacia Duster- mașină de Politie ( mașina de Politie urmărea cealaltă mașină care ar fi fost condusă de un tânăr fără permis de conducere)”, precizează reprezentanții SMURD.

În masina de Poliție se aflau 2 politiști: soferul de 24 de ani, „care prezintă: TCF fără PC, plaga contuza suprasprâncenară dreaptă, traumatism toraco-abdominal și posibil LSH dreaptă. Cazul a fost preluat și evaluat de echipajul SAJ B2, având fractură de claviculă și traumatism toracic – trimis la pneumologie- chirurgie toracică”, și un pasager de 20 de ani, „cu traumatism cranio-facial fara PC, traumatism toraco-abdominal, emfizem subcutanat hemitorace drept, traumatism glezna dreapta”.

Ambii au iesit singuri din mașină.  Șoferul ce conducea autoturismul Passat a părăsit locul accidentului, fiind ulterior găsit de Poliție la domiciliul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *