O tânără din Botoșani apare în filmul românesc care a detronat toate mega-producțiile de pe Netflix

O tânără din Botoșani apare în filmul românesc care a detronat toate mega-producțiile de pe Netflix. Este vorba despre Francisca Dulceanu, tânăra care are rolul de secretară în producția românească și joacă alături de actori celebri precum Şerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău. Francisca este cântăreaţă de meserie. Ea a lansat piese precum: ”Piatra de pe inimă”, ”Arunci cu umbre”, ”Lacăt la inimă”, ”Doi străini”, și ”Umărul pe care plângi”.

La acest moment, pelicula „Nunţi, botezuri, înmormântări”, cu Şerban Pavlu și Gheorghe Ifrim în rolurile principale, este pe locul 1 pe Netflix, detronând mega-producții occidentale sau de Hollywood.

Din distribuție comediei mai fac parte Anca Sigartău, Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Valentin Rupiță, Jean de la Craiova, dar și Ilona Brezoianu, de la „Te cunosc de undeva!”, „iUmor” sau „X Factor”.

Filmul prezintă povestea unui român, care, în plină bulă imobiliară, își propune să câștige un milion de euro, dar se alege cu un milion de probleme. Este o poveste despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: „capra vecinului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *