FOTO! Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală. Ce au descoperit polițiștii de frontieră asupra acestuia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamli au depistat asupra unui bărbat, cu cetăţenie Republica Moldova, mii de timbre de acciză și etichete pentru băuturi alcoolice.

În data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetăţean R. Moldova, la volanul unui microbuz cu destinația Rusia.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la bunurile transportate în autoturism, colegii noştri au solicitat efectuarea unui control amănunţit. În urma controlului, efectuat de către echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, în bagajele conducătorului auto, au fost descoperite 3011 timbre de acciză băuturi alcoolice cu însemnele Republicii Moldova și 5465 etichete produse alcoolice specifice Republicii Moldova, care au fost ridicate de către autoritatea vamală în vederea confiscării”, a declarat Minodora Răcnea, purătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Totodată, pe numele bărbatului se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la final fiind dspuse măsuri legale în consecință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *