4,2 milioane lei subvenție pentru întreținerea stadioanelor din municipiul Botoșani. Cât s-a alocat pentru Parcul Cornișa

Subvenție consistentă alocată anul acesta de municipalitate către Direcția de Sport și Agrement Botoșani: 6,5 milioane lei.

Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, 2 milioane lei este suma direcționată pentru Cornișa și 4,2 milioane lei pentru întreținerea stadioanelor și pentru locul de joacă cu plată din Parcul ”Mihai Eminescu”.

Transferurile sunt într-u cuantum destul de mare, dar care permite cetățenilor să se bucure de tot ceea ce înseamnă acces la spațiile verzi și fenomenul sportiv. Cu alte cuvinte, finanțăm și susținem stadioanele din municipiul Botoșani cu suma de 4,2 milioane lei, Pe lângă ceea ce a primit singura echipă care joacă și pe care o apreciem, FC Botoșani, avem cheltuieli de funcționare de 4,2 milioane lei care înseamnă atât salarii cât și cheltuieli cu bunuri și servicii pentru cele trei stadioane. Pentru ceea ce înseamnă cluburi sportive avem alocată suma de 600 mii lei și am renunțat la finanțarea proiectelor pe Legea 350, preferând să redistribuim acești bani pentru alte investiții ale municipiului, cu precădere străzi, a precizat primarul municipiului Botoșani.

One thought on “4,2 milioane lei subvenție pentru întreținerea stadioanelor din municipiul Botoșani. Cât s-a alocat pentru Parcul Cornișa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *