FOTO Accident la Botoșani! Un șofer a intrat cu mașina în autospeciala de poliție

Foto: Radar Botosani Oficial

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, la ieșire din Botoșani, spre Cornișa. Un șofer a intrat cu mașina în autospeciala Poliției.

Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care radarul a înregistrat o mașină de pe sens opus, care circula cu viteză peste limita legală, iar echipajul de poliție a pus în funcțiune sistemul de avertizare sonoră și luminoasă și a redus viteza de deplasare pentru efectuarea semnalului regulamentar de oprire.

Un șofer din Suceava, în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, a lovit atunci din spate mașina de Poliție. Potrivit polițiștilor, el a fost amendat cu 580 de lei și s-a ales cu trei puncte penalizare. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

4 thoughts on “FOTO Accident la Botoșani! Un șofer a intrat cu mașina în autospeciala de poliție

  1. Da…vinovat soferul „autospecialei de politie”. Asa fac mereu acolo cu radarul, cand inregistreaza un vitezoman: frana brusc si fac ce manevra vor ei pentru a prinde infractorul, fara sa mai tina cont de restul participantilor la trafic. Cand trebuie sa prinzi un „infractor” cred ca ar trebuie sa mai adapteze actiunile necesare in functie de gravitatea faptei, SI SA TINA CONT ca principala regula trebuie sa fie siguranta cetateanului si dupa sa ii dea o amarata de amenda unuia de a deparit viteza.

  2. lasă că îi bun asa,,,a rămas fără polo ETA.,….nu ai cu cine sa vb zici ca sunt regi șoselelor când sunt oe radar, opresc unde vor, opresc pe unde vor, întorc peste tot.

  3. Bulangii care critică politaii ca nu fac una ce, dacă era în franța, germania sau unde mai muncesc ei cu ziua erau sub bord, dar acasă aruncă pe geam gunoiul se dau mari smardoi nu respectă regulile de circulație, viteza, driftiri…jeguri umane

  4. Asta e nivelul educatiei !
    Analfabeti facuți polițisti la „apelul bocancilor”!
    Majoritatea nici nu cunosc legislatia,dar….merge si asa !!
    În loc sa coordoneze si sa fluidizeze circulatia ei o pun in pericol !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *