Botoșănean dat dispărut de familie. Nimeni nu mai știe nimic de el

Un botoșănean a fost dat dispărut de familie, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. La data de 28 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.8 Flămânzi au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 69 de ani, din comuna Frumușica, a părăsit domiciliul, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 17:00, iar până în prezent nu a revenit.

Constantin Rohozeanu are următoarele semnalmente: aproximativ 1,80 m înălțime, păr grizonat, ochi căprui, constituție astenică.

Vestimentație la momentul plecării: geacă de culoare închisă, hanorac de culoare portocalie, cu glugă, pantaloni închiși la culoare, în picioare purta adidași de culoare alb cu albastru.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adrezese celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul polițiștilor.

One thought on “Botoșănean dat dispărut de familie. Nimeni nu mai știe nimic de el

  1. Sa-si pazesca fiecare familie membrii ei!Lasati Politistii sa-si faca treaba pt.care sant pregatiti ! Culmea,urmeaza sa numere porcii din curtea oamenilor! Oare sant normali cei care dau astfel de ordine? Urmeaza sa mai numere si oule din cuibar si sa vada cu cine il mai inseala vecina pe sot. Si eu,nu sant militar,sant civil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com