Simularea județeană a examenului de bacalaureat la matematică: Peste 250 de elevi au absentat

Astăzi, 27 ianuarie 2023, din totalul celor 2100 de elevi  dintre elevii înscriși în clasa a XII-a care vor susține în sesiunea iunie-iulie proba la disciplina Matematică, 1816 au participat la simularea județeană a examenului de bacalaureat la disciplina obligatorie a profilului, informează printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean.

Potrivit sursei citate, au absentat la această probă 284 de elevi.

Conform procedurii Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, simularea județeană s-a susținut doar la disciplinele Limba și literatura română și Matematică. Proba obligatorie a profilului la disciplina Istorie va fi susținută de 1013 elevi  înscriși la Seminarul Teologic Liceal Ortodox ,,Sf. Gheorghe,, Botoșani, Liceul de Artă ,,Ștefan Luchian,, Botoșani, Liceul Teoretic ,,Ștefan cel Mare și Sfânt,, Botoșani, Liceul cu Program Sportiv Botoșani și Seminarul Teologic Liceal Ortodox ,,Sf. Ioan Iacob,, Dorohoi.

Comunicarea rezultatelor la simularea județeană a examenului de Bacalaureat va fi pe data de 7 februarie 2023.

 Rezultatele vor fi aduse la cunoștința elevilor și părinților de către profesorii de la clasă, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare. Rezultatele obținute de elevi la simularea examenului național de bacalaureat nu sunt publice. La solicitarea elevilor și/sau a părinților notele vor putea fi trecute în catalog în baza cererii depuse la unitatea de învățământ.

Rezultatele obținute se vor analiza, la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare, transmite IȘJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *