Apelul sfâșietor al unei tinere din Botoșani care vrea să-și salveze mama. „La câteva săptămâni de la cea mai frumoasă zi a vieții mele, am fost cu toții șocați”

O tânără din județul Botoșani a lansat un apel sfâșietor pentru a-și salva mama. Fata povestește că Martin Ortansa Dorohoi, Lili, cum o știu apropiații, în vârstă de 55 de ani,  a fost diagnosticată cu cancer esofagian în stadiul 4 cu metastaze.

Șansa a venit de la un medic din Brașov care o va opera pe doamna Lili, operație care nu este decontată de stat și care costă 16.000 de euro.

„La cateva saptamani de la cea mai frumoasa zi a vietii mele, am fost cu totii socati sa aflam ca mama mea sufera de cancer esofagian in stadiul 4 cu metastaze. Au urmat saptamani intregi foarte grele in care ni s-au spulberat sperantele in fata tuturor medicilor la care ajungeam iar faptul ca starea ei se agraveaza zilnic e cu atat mai greu. Nu ne-am resemnat ca nu ne putem bucura de o singura sansa macar, asa ca am gasit-o la un medic exceptional din Brașov care poate sa o opereze si sa-i salveze viata.

Operatia in sine nu este decontata de stat si avem nevoie sa strangem 16000 euro pentru asta si alti bani pentru tratamentele si investigatiile ulterioare. Toti cei care o cunosc pe mama stiu ca in pofida faptului ca s-a imbolnavit, merita cu prisosinta sa se bucure de multi ani frumosi inainte. Asa cum e si normal si asa cum sper ca toti copiii sa isi vada mamele imbatranind frumos. Nu pot sa duc aceasta lupta singura si am nevoie de ajutorul oricui empatizeaza cu viata si e dispus sa contribuie cu cat de putin poate, chiar si cu distribuirea acestei postari. Va rog, va implor…ajutati-ma sa o salvez!”, este mesajul fiicei femeii.

Cei care vor să o ajute pot face donații în conturile de mai jos:

Nume Titular: MARILENA MARIN
IBAN: RO73BTRLRONCRT0438905301
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22
REVOLUT
Nume Titular: Coca-Marin Marilena
IBAN: RO40 BREL 0005 5265 0730 0100
Moneda: RON

One thought on “Apelul sfâșietor al unei tinere din Botoșani care vrea să-și salveze mama. „La câteva săptămâni de la cea mai frumoasă zi a vieții mele, am fost cu toții șocați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com