Drama unei familii cu 10 copii, din județul Botoșani. Tatăl este grav bolnav și nu poate munci – Gospodăria, prădată de hoți

foto Realitatea

O mamă din județul Botoșani își crește cu greu cei 10 copii. Tatăl este grav bolnav și stă mai mult internat decât acasă. Nu poate munci, iar mama nu își poate lăsa copiii nesupravegheați. Și cum o supărare nu vine niciodată singură, în timp ce capul familiei se afla la spital, cineva le-a furat vaca, singura sursă sigură de hrană.

Cazul familiei din Botoșani este unul dramatic. Toți locuiesc într-o casă veche care a adăpostit mai multe generații, dar nu se plâng. Se bucură că au un acoperiș deasupra capului și un pat pe care să doarmă. Banii abia le ajung, iar condițiile nu sunt nici măcar modeste.

Tatăl este bolnav de ani de zile. Petrece mai mult timp pe patul de spital decât alături de cei 10 copii. Iar de situația lor tragică au profitat și niște hoți, care le-au furat vaca. Era singura sursă de hrană care le asigura celor mici o masă pe zi.

„Am umblat pe la poliție, dar degeaba. De atunci am fost abonată aici la vecinul și luăm de la el lapte”, a mărturisit mama.

O asociație umanitară a aflat de cazul lor și i-a ajutat. Familia a primit o altă vacă, dar și mai multe cadouri pentru cei mici, noteaza Realitatea.net

One thought on “Drama unei familii cu 10 copii, din județul Botoșani. Tatăl este grav bolnav și nu poate munci – Gospodăria, prădată de hoți

  1. Dacă era bolnav nu o bătea pe soție că să primească ordin de restricție. E bolnav de lene că de făcut copii poate. Și vaca o furat-o băiatul lor cel mare. Dar soția și copiii sunt necăjiți din cauza lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *