Peste 400 de liceeni au absentat de la simularea județeană a examenului de bacalaureat la Limba română

Astăzi, 26 ianuarie 2023, elevii înscriși în clasa a XII-a, au susținut simularea județeană a examenului de bacalaureat la disciplina Limba și literatura română.

Din cei 3113 elevi înscriși în clasa a XII la nivelul județului Botoșani, au participat la simulare 2665, absentând  de la această simulare 448 de elevi, informează printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean.

Conform procedurii Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, următoarea probă va fi mâine, 27 ianuarie 2023, la disciplina Matematică.

Comunicarea rezultatelor la simularea județeană a examenului de Bacalaureat va fi pe data de 7 februarie 2023.

Rezultatele vor fi aduse la cunoștința elevilor și părinților de către profesorii de la clasă, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare. Rezultatele obținute de elevi la simularea examenului național de bacalaureat nu sunt publice. La solicitarea elevilor și/sau a părinților notele vor putea fi trecute în catalog în baza cererii depuse la unitatea de învățământ.

Rezultatele obținute se vor analiza, la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare, precizează IȘJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com