Documentația care va sta la baza modernizării Stadionului Municipal a fost finalizată și urmează să fie depusă la CNI

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că documentația care va sta la baza modernizării Stadionului Municipal a fost finalizată și umează a fi depusă la Compania Națională de Investiții.

Edilul spune că Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (DALI) a fost finanțată din bugetul pe anul trecut, însă mai sunt plăți de făcut.

Finalizăm în această perioadă documentația pentru stadion, documentație care a fost finanțată anul trecut și care va fi depusă la CNI pentru a avea o nouă arenă sportivă în municipiul Botoșani.  A fost făcut proiectul tehnic, forma documentației de avizare la lucrări de intervenții. Verificatorul de proiect a întors această documentație pentru unele aspecte minore către proiectant iar în aproximativ o săptămână vom prelua documentația care ulterior va fi depusă la CNI. Documentația a fost finalizată, însă mai sunt plăți de făcut și acesta este motivul pentru care este prevăzută pe bugetul anului acesta, a precizat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *