Peste 7 kilometri de drum național din municipiul Botoșani vor fi modernizați, în primăvara acestui an, de CNAIR. Unde se va turna covor asfaltic!

Peste 7 kilometri de drum național din municipiul Botoșani vor fi modernizați, în primăvara acestui an, de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, se va turna covor asfaltic pe drumul de la intrarea de la Lebăda dinspre Iași, tronson în lungime de 3 km,  pe drumul spre Trușești până la intersecția cu strada Eternității. Tot de CNAIR se va asfalta drumul de la intrarea dinspre Săveni și intrarea dinspre Suceava până la intersecție cu strada Primăverii.

După această investiție, CNAIR va transfera tronsoanele modernizate în administrarea municipiului Botoșani.

Avem în municipiul Botoșani, în administrare, pe lângă drumurile județene și drumuri națonale și pentru reabilitarea acestor drumuri naționale am făcut o solicitare către CNAIR, solicitare care a fost soluționată. Am primit o adresă de la CNAIR prin care preiau în administrare peste 7 km de drum național din municipiul  Botoșani care vor fi reabilitate cu covor asfaltic. (,,,)  Acest lucru se va întâmpla în intervalul 15 martie -1 aprilie, funcție de condițiile meteo. Avem adresă oficială și sunt convins că vom avea rezultate foarte bune. Practic, sunt 8 km de drum reabilitați de către CAIR în municipiul Botoșani, bani pe care îi economisim pentru a asfalta alte străzi din municipiu, cu precădere de la periferie”, a declarat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *