Avem cu ce ne mândri! Trei tinere din Botoșani, în topul celor mai buni sportivi

Botoșaniul are tineri care știu să facă performanță. Este și cazul celot trei tinerei, de 21 și 22 de ani, din județul Botoșani, care se află în topul celor mai buni sportivi. Patricia Cireș, din Manoleasa Prut, Manuela Lungu din Coțușca și Andrada Moroșan din Darabani sunt trei canotoare care au fost premiate de Direcția Județeană pentru Sport Iași, acolo unde acestea continuă studiile.

Patricia Cireș, de la CSM Iași, a obținut locul I la Campionatul European U23, locul al II-lea la Campionatul Mondial U23.

Andrada Moroșan, de la CSM Iași, a obținut locul I la Campionatul Mondial U23, locul al II-lea la Campionatul European U23.

O altă sportivă botoșăneancă premiată de Direcția Județeană pentru Sport Iași este Manuela Lungu, de la CSM Iași, cu locul I la Campionatul European U23 și locul VI  la Campionatul Mondial U23.

Tinerele au fost selecționate din școlile din Botoșani și au plecat la Iași de la vârste fragede. În comunitățile din care fac parte sunt adevărate exemple pentru că au reușit să obțină rezultatele cu multă muncă, sacrificii și multe bătături în palme.

Campioana din Botoșani care vrea să-i calce pe urme Elisabetei Lipă. Are acasă peste două kilograme de medalii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *